Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λαμία

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Αστέρας: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση με την Λαμία.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε… περίεργο φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, καθώς έχουν γνωρίσει κάποιες ήττες που τους έχουν πληγώσει τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να βγάλουν αντίδραση στο χορτάρι της Λεωφόρου, να δείξουν τα στοιχεία που τους ανέδειξαν ως πρωταγωνιστές στον πρώτο γύρο και να φτάσουν εν τέλει στην… πολυπόθητη για αυτούς νίκη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό δεν είναι μεγάλα, αφού εκτός μάχης είναι μόνο ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μάγκνουσον, πλην των μακροχρόνια απόντων.

Συγκεκριμένα, την αποστολή των γηπεδούχων απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς και Καμπετσής.

Δείτε παρακάτω την ενδεκάδα:

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λαμία

Newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News