Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λαμία

«Άλλοι» παίκτες σε σχέση με πέρυσι, περιμένοντας Σένκεφελντ και Κουρμπέλη

Στη Λεωφόρο κοντράρονται το μεσημέρι της Κυριακής (13/2, 15:30) οι Παναθηναϊκός και Λαμία, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σε μια, κατά κάποιον τρόπο, «πρόβα» για το επικείμενο διπλό συναπάντημά τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Βέβαια, αμφότερες οι ομάδες τη δεδομένη στιγμή «καίγονται» για βαθμούς, με αποτέλεσμα το μυαλό τους να είναι μόνο στο πρωτάθλημα!

Σε ό, τι αφορά την πλευρά των γηπεδούχων, οι «πράσινοι» προέρχονται από τρεις σερί ήττες στη Λίγκα -για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια- με τελευταία το 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παιχνίδι βέβαια στο οποίο έχουν και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Πλέον, βρίσκονται στην 6η θέση (30β.), όντας στο +1 από τον 7ο Άρη και ως εκ τούτου ψάχνουν το «τρίποντο» που θα κάνει όσο το δυνατόν λιγότερο… οριακή την κατάσταση, επαναφέροντάς τους ταυτόχρονα και στην τετράδα.

Δείτε την «πράσινη» ενδεκάδα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News