Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ατρόμητο - Πολλές εκπλήξεις

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός, μετά την γκέλα με την Λαμία την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός, μετά την γκέλα με την Λαμία την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Περιστέρι, όπου αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο, με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του (19:30, Novasports 2).

Τα δυτικά προάστια έχουν αποδειχθεί… αφιλόξενα στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος και ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο.

Το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το -4 από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη που προπορεύονται ή να το μειώσει ανάλογα με τα αποτελέσματα των Θεσσαλονικέων.

Έκπληξη με Σανκαρέ και Καρλίτος από Μπόλονι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Μολό. Στο κέντρο θα είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ ενώ την επιθετική τριάδα συμπληρώνουν οι Καρλίτος, Καμπετσής και Χατζηγιοβάνης.

Δείτε την «πράσινη» ενδεκάδα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News