Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Αστέρα Τρίπολης

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Την ευκαιρία να μπει για πρώτη φορά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, όπου αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1) .

Οι «πράσινοι» με νίκη στην Αρκαδία και από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν μπορούν να πάρουν από κοινού το «τρίποντο», θα μπορέσουν να περάσουν στις θέσεις που οδηγούν στο Europa Conference League.

Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Λάζλο Μπόλονι ολοκλήρωσε την προετοιμασία με σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Βέλεθ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Κουρμπέλης και Σανκαρέ.

Το έργο, σαφώς, για το «τριφύλλι» δεν θα είναι εύκολο, παρότι και ο Αστέρας Τρίπολης που θα έχει και εκείνος αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπαράλες και τους τραυματίες Μουνάφο, Καπίγια και Τζίμα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News