Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για τον αγώνα με την Καρδίτσα

Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β 2-3: Τα highlights του μεγάλου διπλού (vid)

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (14/01, 14:45) στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας, για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, οικογενειακό διπλό και στατικές φάσεις.

Οι τραυματίες Αλμπάνης, Εμπό, Μπιλάλ, Ρόμπι και Σερπέζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ανδρικόπουλος απουσίασε λόγω ίωσης.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό εκτός έδρας ματς.

Αυτοί είναι οι: Μαργκόνο, Ξενόπουλος, Σουρδής, Αντωνίου, Δημητριάδης, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Σιδεράς, Τερεζίου, Τουρκοχωρίτης, Αθανασόπουλος, Βουτσάς, Καραμπάς, Καρβούνης, Κρυπαράκος, Κωστόπουλος, Σαρδέλης, Ταβάρες, Φουρτάδο, Αγκοστίνιο, Ματσαδές, Νταμπίζας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News