Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Αστέρας: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πρόβλημα προέκυψε με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θέλεις αντι-Πέρεθ άμεσα…

Είναι πολύτιμος ο Ρούμπεν Πέρεθ αλλά στην ηλικία που βρίσκεται δεν γίνεται να κρέμεσαι πάνω του, απεναντίας χρειάζεται διαχείριση κι όχι να παίξει βρέξει-χιονίσει επειδή δεν υπάρχει άλλος!

Μας κάνει εντύπωση που δεν γράφεται πουθενά πως ο σύλλογος έχει ανάγκη ακόμα ένα κεντρικό χαφ.

Ίσως ο Ιβάν έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε Τσοκάι-Κουρμπέλη που όμως δεν έχουν τις δημιουργικές τάσεις του έμπειρου άσου.

Ο Ισπανός είναι χρυσάφι όταν έχει μπάλα στα πόδια και δεν τον πιέζει κανένας.

Ο τρόπος που δημιουργεί με μεγάλες πάσες, θυμίζει Διαμαντίδη και Σάρας όταν ένιωθαν το κόψιμο του σέντερ στη ρακέτα και του πέταγαν μπάλα στον αέρα για να την καρφώσει.

Μέτρα όμως με τη μπάλα δεν έχει, δεν μπορεί να καλύψει χώρους, να βάλει τα πόδια του με δύναμη πάνω στην μπάλα κι όταν πιέζεται, όπως συνέβη πλείστες φορές στα τελευταία ματς, του είναι αδύνατον να ζητήσει το τόπι και να απελευθερώσει την ανάπτυξη.

Σπαζοκεφαλιά η διαχείρισή του μιας κι ο κόουτς θα τον χρειαστεί ακμαίο στα πλέι-οφ εκεί που θα κριθούν όλα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News