Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη

Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (22/9, 20:30).

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Σιδεράς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News