Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (Game 1)

Παναθηναϊκός: Δουλειά και παραμονή στο ρόστερ της νέας σεζόν

Μετά από τρεις σεζόν χωρίς τελικούς ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, διεκδικούν και πάλι τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, αρχής γενομένης απόψε, Σάββατο (11/6, 21:00, ΕΡΤ3), από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Aυτή θα είναι η 19η φορά που οι δυο τους βρίσκονται αντίπαλοι στη σειρά των τελικών, στα πλέι οφ της A1 ανδρών στο μπάσκετ.

Την τελευταία φορά που διεκδίκησαν τον τίτλο μεταξύ τους σε τελικούς στην Basket League ήταν τη σεζόν 2017-18, με τον Παναθηναϊκό, αν και ηττήθηκε (65-75) στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, να ισοφαρίζει σε 1-1 μέσα στο ΣΕΦ (66-71) και εν τέλει να φτάνει στο 3-2, στο Game 5, αφού έκτοτε η γηπεδούχος ομάδα πετύχαινε και τη νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια (Game 3 στο ΟΑΚΑ 73-58, Game 4 στο ΣΕΦ 92-76 και Game 5 στο ΟΑΚΑ 84-70).

Διαιτητές του 1ου τελικού, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ, ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Πιτσίλκας.

Ο Καββαδάς πήρε τη θέση του Χουγκάζ.

Δείτε τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Βόβορας): Σίβα, Μέικον, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Κασελάκης, Γουάιτ, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ-Ρος, Καββαδάς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News