Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό
Ερυθρός Αστέρας και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν απόψε (13/10, 20:00) στην «καυτή» Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου, με τους «πράσινους» του Ντέγιαν Ράντονιτς φουλάρουν για το «διπλό»!
Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη κόντρα στον σκληροτράχηλο Ερυθρό Αστέρα στην «καυτή» Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου είναι απόψε (13/10, 20:00) ο Παναθηναϊκός!
Το «τριφύλλι» θέλει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και ψάχνει ένα «διπλό», για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, που θα του δώσει μεγάλη δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια (Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).
Κανονικά στην δωδεκάδα ο Ντέρικ Γουίλιαμς!
Παναθηναϊκός (Ντέγιαν Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Άντριους, Γ. Καλαϊτζάκης, Χουγκάζ, Πονίτκα, Μαντζούκας, Γκουντάιτις, Γκριγκόνις.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού