Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 92-78: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Παναθηναϊκό, που περιμένει την κάτοχο της Ευρωλίγκας, Αναντολού Εφές (21:00), στο 2ο μόλις εντός έδρας παιχνίδι του στις 6 πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» έρχονται από το διπλό (62-77) στο Περιστέρι για τη Stoiximan Basket League, ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκαν 77-73 στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι και υποχώρησαν στο 1-4.

Ο Δημήτρης Πρίφτης συμπεριέλαβε τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ στη 12άδα για την αποψινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, “έσφιξαν τα δόντια”, δεδομένης και της κρισιμότητας του αγώνα και αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Στη 12άδα βρίσκεται φυσικά και ο Γιόγκι Φέρελ

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Φερέλ, Κασελάκης, Ουάιτ, Φλόιντ, Νέντοβιτς, Έβανς, Σαντ Ρος.

Αναντολού Εφές (Εργκίν Αταμάν): Λάρκιν, Μπομπουά, Σίνγκλετον, Σαϊμπίρ, Μπράιαντ, Γκετσίμ, Γκαζί, Μοερμάν, Πλάις, Μίσιτς, Πετρούσεφ, Σιμόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News