Επίσημο: Η 11αδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός - Σλάβια 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Με στόχο να συνεχίσει το απόλυτο και να πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής έχοντας το 4/4 και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους.

Απέναντί τους, έχουν μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει ακόμη τα ζητήματά της και ψάχνεται, αλλά ταξίδεψε στην Αθήνα με ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στον Λεβαδειακό.

Στο «τριφύλλι», λοιπόν, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε με δύο ακόμη χαφ (Τσοκάι, Τρουιγιέ) και το ρόστερ πλέον γέμισε και στον άξονα.

Δείτε την ενδεκάδα του Τριφυλλιού:

Επίσημο: Η 11αδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ Γιάννινα

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται αναλυτικά: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

https://newspao.gr/panathinaikos-pas-giannina-live-streaming-deite-zontana-simera-17-9/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News