Επίσημο: Η... 11αδα του Παναθηναϊκού με Εφές

Παναθηναϊκός: Σχέση που πρέπει να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού!

Δύσκολο έργο για τον Παναθηναϊκό, που φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές (21/1, 19:30, Novasports Prime) για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από 4 διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση και υποχώρησαν στο 4-14, ενώ την περασμένη εβδομάδα υπέστησαν συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (74-98 εντός).

Τη Δευτέρα, η ομάδα του Πρίφτη έβγαλε αντίδραση και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας (48-90) για τη Stoiximan Basket League.

Τα πράγματα για το «τριφύλλι» γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, από τη στιγμή που θα παραταχθεί δίχως τον «πύργο» του, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος υπέστη θλάση και δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι επίσης ο Λευτέρης Μαντζούκας και ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς, ενώ ανέκαμψε εγκαίρως και υπολογίζεται ο Ντάριλ Μέικον.

Δείτε τις επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη:

Μέικον, Πέρι, Νέντοβιτς, Σάντ Ρος, Αβδαλας, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Έβανς, Καββαδάς

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News