Επίσημο: H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Διαγόρα

Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β 2-3: Τα highlights του μεγάλου διπλού (vid)

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού Β’ για τον αγώνα με τον Διαγόρα.

Δείτε παρακάτω:

 

Λουτσέσκου στους παίκτες: «Αυτοί πιέζονται, εμείς τη νίκη. Είστε καλύτεροι»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να μιλάει πάλι προκλητικά αυτή την φορά στους παίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικό είπε:

«Αυτοί έχουν το άγχος, πιέζονται. Εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, πάμε για την νίκη. Είστε καλύτεροι και το αποδείξατε στον αγώνα Κυπέλλου.

Αρκεί να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη και να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Απέναντί μας έχουμε μία πολύ σοβαρή ομάδα.

Είμαστε μία γροθιά, είμαστε μία οικογένεια, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αναγνώριζαν πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να υποτιμήσουν τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά την νίκη που πέτυχαν στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Έλεγαν μάλιστα: «Δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πως είμαστε καλύτεροι. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Πρέπει να κερδίσουμε, για να μπούμε δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Εάν χάσουμε, ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει στη βαθμολογία. Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Χελάκης: «Απόψε στη Λεωφόρο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης περιμένει ένα πολύ δύσκολο αγώνα σήμερα για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη sportday:

«Απόψε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και τα πόδια πιο βαριά.

Η νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι μονόδρομος διότι στην αντίθετη περίπτωση όσα «έχτισε» η ομάδα του Γιοβάνοβιτς σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο κινδυνεύουν με… κατεδάφιση από τις πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου.

Είναι βέβαιο πως ο κόσμος θα σπρώξει τον Παναθηναϊκό προς τη νίκη, αλλά για να έρθει είναι απαραίτητο να πάρουν μπροστά οι επιθετικοί της ομάδας, που σκοράρουν με το… σταγονόμετρο.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατεβαίνει στην Αθήνα περιμένοντας την ρεβάνς για το Κύπελλο. Με νίκη στη Λεωφόρο ξαναμπαίνει στο κόλπο της διεκδίκησης. Και για τη νίκη θα παίξει…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News