Επίσημο: Έκπληξη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό

«Άλλοι» παίκτες σε σχέση με πέρυσι, περιμένοντας Σένκεφελντ και Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (28/11) τον Παναιτωλικό, στις 7:30 το απόγευμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 11η αγωνιστική της φετινής Super League.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, τους «πράσινους», που προέρχονται από την επικράτηση επί της Λαμίας με 3-1, την ώρα που και οι Αγρινιώτες κέρδισαν την περασμένη εβδομάδα, τον Απόλλων Σμύρνης με 1-0 και θα ψάξουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πατήσει πάνω στο «διπλό» στην πόλη της Φθιώτιδας και να κάνει το 2Χ2 αυτή την φορά στο γήπεδό του, προκειμένου να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις, αλλά και να μπορέσει να προσθέσει ένα ακόμα «τρίποντο» στην προσπάθειά του να χτίσει ένα σερί επιτυχιών.

Σύμμαχος του σε αυτό θα είναι και η καλή προϊστορία που έχει με το σημερινό του αντίπαλο στην Λεωφόρο. Εκεί όπου το «τριφύλλι» μετράει εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες σε επίπεδο Α’ Εθνικής, καθώς και τρεις συνεχόμενους «άσους», με απολογισμό τερμάτων 9-2!

Έκπληξη στην ενδεκάδα με Αϊτόρ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Βιτάλ, Μακέντα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News