Επίσημο: Εκεί θα γίνει ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ

Αλητείες με τη λήξη: Δεν άντεξαν την ήττα και πέταξαν μπουκάλια (pics)

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, και όχι στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί τελικά ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ.

Οι τεχνικές δυσκολίες και τα ζητήματα ασφαλείας της διεξαγωγής του αγώνα στο ΟΑΚΑ, απέδειξαν πως -εν τέλει- ήταν μονόδρομος να διεξαχθεί το παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Σχετικά με το ΟΑΚΑ, υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες στην προσαρμογή του τάραφλεξ στο παρκέ του γηπέδου, ενώ ρόλο έπαιξε ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες μετά.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ ανάφερει:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο Β΄τελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2019-20 θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και όχι στο Ο.Α.Κ.Α όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η αλλαγή έγινε λόγω λειτουργικών ζητημάτων με το Ο.Α.Κ.Α. αλλά ζητημάτων ασφαλείας καθώς την ίδια ημέρα υπάρχει στο ΟΑΚΑ αγώνας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News