Επίσημο: Έκανε το «μπαμ» ο Γιάννης Αλαφούζος

Στη Λεωφόρο ο Αλαφούζος κι όχι μόνο!

Επίσημη μορφή πήρε το μιντιακό deal του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά:

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Μέντα 88 και του Pepper 96.6 – δύο ραδιοφωνικών σταθμών που έχουν διαμορφώσει τον δικό τους, ιδιαίτερα αγαπητό χαρακτήρα στην μπάντα των FM, αποτελώντας σταθερή επιλογή χιλιάδων πιστών ακροατών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πλέον ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, έχει στην κατοχή του πέντε ραδιόφωνα. Τον ΣΚΑΪ 100.3 φυσικά, τον αθλητικό Σπορ FM 94.6 και τον 104 FM, που εξαγοράστηκε το καλοκαίρι από τον Μένιο Φουρθιώτη αλλά προς το παρόν παραμένει αναξιοποίητος.

Επακριβώς τόσα, πέντε ραδιόφωνα, έχει και η Frontstage της πολυμήχανης Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου: τον En Lefko 87.7, τον Kids 88.6. τον Hit 88.9, τον Red 96.3 και τον Μελωδία 99.2. Και τέσσερα έχουν οι Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου: τον Λάμψη 92.3, τον Best 92.6, τον Athens DeeJay 95.2 και τον Rock FM 96.9.

«Με όραμα και στρατηγική προσήλωση στο μέλλον, ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 θα συνεχίσουν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου ΣΚΑΪ να είναι σημεία αναφοράς, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Ο μεν Μέντα 88 στο έντεχνο, mainstream και λαϊκό ελληνικό τραγούδι, ο δε Pepper 96,6 στις πιο σύγχρονες, εναλλακτικές μουσικές διαδρομές, χτίζοντας το πιο επιδραστικό urban ραδιόφωνο» προσθέτει η ανακοίνωση.

Με την απόκτηση των Μέντα 88 και Pepper 96,6 ο Όμιλος ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ραδιοφωνικά κοινά και να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση του στον τομέα του ραδιοφώνου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News