Επίσημο: Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού - Το σλόγαν που έχει (video)

Επίσημο: Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού - Το σλόγαν που έχει (video)

Με στοιχεία που παραπέμπει στη σεζόν 1993-94 ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Kappa παρουσιάζει μια φανέλα γεμάτη όμορφες αναμνήσεις!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ένα βίντεο ανατριχίλα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Σαραβάκος, παρουσίασε την επετειακή φανέλα του συλλόγου.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Με αφορμή τη συνεργασία με την Kappa μετά από 2,5 δεκαετίες, ο Παναθηναϊκός θα φορέσει στο Κύπελλο εφέτος μια ειδικά σχεδιασμένη ρετρό φανέλα

Με στοιχεία που παραπέμπουν στην εμφάνιση της σεζόν 1993-94, Παναθηναϊκός και Kappa παρουσιάζουν σήμερα την τέταρτη φανέλα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία έχει το χαρακτήρα επετειακής. Με τις χαρακτηριστικές πράσινες και λευκές κάθετες ρίγες, το σήμα που φόρεσε η ομάδα τις δεκαετίες ’80, ’90 έως το 2008 σε 3D απεικόνιση, ακόμα και το έμβλημα της Kappa σε μαύρο χρώμα όπως ήταν η φανέλα του 1993-1994, αυτή η επετειακή εμφάνιση δικαιώνει το σλόγκαν που βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας στο ύψος της ωμοπλάτης #Back to the green future.

Επίσημο: Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού - Το σλόγαν που έχει (video)

Διατίθεται από σήμερα στο νέο επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού στην οδό Πανεπιστημίου 58 στην Ομόνοια, όπως και στο e-shop (www.paofc.gr) στην τιμή των 49,90 ευρώ.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News