Επίσημο: Από τον Παναθηναϊκό στο Λεβαδειακό ο Βέλιτς

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Βέλιτς - Οι ατάκες του

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού.

Ο 57χρονος κόουτς που ήταν μέχρι πρότινος στον πάγκο του Παναθηναϊκού Β’ έχει και στο παρελθόν περάσει από εκείνον των «πράσινων» (2012/13 για τέσσερα ματς), ενώ έχει εργαστεί ακόμη, πλην του «τριφυλλιού», σε Επισκοπή και Εργοτέλη.

Ακόμα, ο Βόσνιος έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 1965 στο Σαράγεβο Βόσνιος κόουτς, που έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στους πάγκους ελληνικών ομάδων, επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, μετά το 2013!

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως επικεφαλής στην ομάδα Β’ του Παναθηναϊκού, όπου συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα 2, ενώ από το 2006 βρέθηκε σε διάφορα προπονητικά πόστα του ‘‘τριφυλλιού’’, ακόμα και ως υπηρεσιακός πρώτος κόουτς.

Η αρχική του ενασχόληση με την προπονητική έγινε το 2002 στην ΑΕΚ ως άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, ενώ έχει ακόμα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη και της Επισκοπής (δύο φορές με τελευταία θητεία την τριετία 2019-22).

Γιάσμινκο Βέλιτς, καλώς όρισες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News