Επίσημο: Από τον Παναθηναϊκό πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή!

Επίσημο: Από τον Παναθηναϊκό πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων απέκτησε τον Χρήστο Μαραθωνίτη.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός προέρχεται από καλές σεζόν στη Super League 2 με Καραϊσκάκη και Παναθηναϊκό Β κι θα ενισχύσει την προσπάθεια της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μαραθωνίτη.

«Ο Χρήστος Μαραθωνίτης είναι γεννημένος στις 16/11/1998 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκό Β’ έχοντας στο ενεργητικό του 27 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τη χρονιά 2020-2021 είχε αγωνιστεί ξανά στη Super League 2 με τη φανέλα του Καραϊσκάκη Άρτας έχοντας στο ενεργητικό του 15 συμμετοχές και 3 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ονήσιλο Σωτήρα, Εθνικό Άχνας, Καλλιθέα και σε επίπεδο Νέων σε Dordrecht, Excelsior, NAC Breda και Πανιώνιο. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Πάτρα από την Πέμπτη (22/9) και ήδη έχει ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Παναχαϊκής.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News