Επίσημο: Ανανέωσε ο Βούρος στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: «Επαφή για Βούρο - Ποιος αποχωρεί»

Κάτοικος Ηρακλείου μέχρι το 2024 θα παραμείνει ο Πραξιτέλης Βούρος με τον Έλληνα στόπερ να ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρου, ως το καλοκαίρι του 2024!

Ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και αρχηγός της ομάδας μας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για δύο ακόμα χρόνια!

Την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ο Βούρος σταμάτησε το…κοντέρ των συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ στον αριθμό 33 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα τρεις φορές! Συνολικά την προηγούμενη διετία έπαιξε 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον βάζει πλώρη για τις 100 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας!

«Πράξι» έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και μαζί θα τα κάνουμε πραγματικότητα!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News