Επίσημο: Ανακοίνωσε Τόττη ο Παναθηναϊκός

Επίσημο: Ανακοίνωσε Τόττη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Τόττη για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιάννη Τόττη από τον ΠΑΟΚ.

Ο 17χρονος περιφερειακός είναι ένας από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες στην ηλικία του και φέτος θα φορέσει το «πράσινο«» σκουφάκι.

Ήταν πρωταθλητής τη σεζόν που πέρασε στους Νέους με τον «δικέφαλο του Βορρά» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας στους πρόσφατους Μεσογειακούς αγώνες που έγιναν. Επιπλέον ήταν στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον συμπολίτη ΠΑΟΚ που κατέκτησε πανελλήνιους τίτλους στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Τόττης ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και ασφαλώς είναι μια πρόκληση για μένα. Θέλω να προσφέρω από την πλευρά μου ότι μπορώ ώστε να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται τη φετινή χρονιά. Πιστεύω με το ρόστερ που έχουμε φτιάξει, με τον κόουτς Μάζη και τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News