Η επίσημη ανακοίνωση της "Αιώνιας Παναθηναϊκής Ιδέας"

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικά με τη λήξη στη Λεωφόρο!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αιώνια Παναθηναϊκή Ιδέα τονίζει ότι δεν γίνεται να φτιαχτεί άμεσα κάποιος λογαριασμός για να βάλει χρήματα ο κόσμος και η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή είναι η Παναθηναϊκή Συμμαχία υπό διαφορετική διοίκηση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά για το σήμερα και το αύριο του συλλόγου. Το ξέρουμε ότι ο χρόνος πιέζει, αλλά δεν είμαστε εμείς οι υπαίτιοι. Δημιουργήσαμε μια σελίδα με σκοπό να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό μας και όχι να βρεθούμε και υπόλογοι από πάνω. Αν ήταν τόσο απλά τα ζητήματα, θα δίναμε ένα λογαριασμό στον «αέρα» σε οποιοδήποτε όνομα και μετά τι; Θα μας πηγαίνανε και «μέσα» για διακίνηση «μαύρου» χρήματος και ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ θα είχανε μπλεξίματα μέσω εφορίας. Μακριά από εδώ αυτές οι γραφικότητες.

Εφόσον δεν έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας όλα τα χρέη ΚΑΤΙ ΠΟΥ θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΧΘΕΣ»… για να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει στην ομάδα, οι υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς μπορούν να βγουν με τη στήριξη του κόσμου, μέσα από υπάρχουσες και νόμιμες δομές.

Μία λύση θα έρθει μέσω αλλαγής σελίδας, διοίκησης και ελέγχου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που υφίσταται ήδη, ασχέτως αν έχει απαξιωθεί με αποτυχία του σκοπού της. Με αλλαγή νοοτροπίας και ΑΛΛΗΣ ΔΙΟΚΗΣΗΣ με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΑΤΟΜΑ «μπροστά» θα τρέξουν γρήγορα τις διαδικασίες και δεν θα υπάρχει χρόνος καθυστέρησης αρκεί να επιβληθούν ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ για το που πάει και το τελευταίο ευρώ του κόσμου. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. Αλλιώς και αυτή η προσπάθεια θα πάει χαμένη.
Η ιδέα για ίδρυση σωματείου που σκοπό θα έχει να πάρει μετοχές της ΠΑΕ έχει ενδιαφέρον, αλλά η αιώνια Παναθηναϊκή ιδέα δε θέλει να διοικήσει, θέλει να συνεισφέρει όπως έκαναν οι οπαδοί συλλόγων του εξωτερικού και έσωσαν την ομάδα τους από την οικονομική καταστροφή και τον αφανισμό. Επίσης στο όλο σχέδιο να βοηθηθεί η ομάδα, οι προτάσεις των Παλαιμάχων δεν είναι της πλάκας, αλλά θα έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον εφόσον συνεργαστούν όλοι για τον κοινό σκοπό.

Όποιος σαμποτάρει αυτή την κρίσιμη περίοδο τα σχέδια να βοηθηθεί η ομάδα είναι υπόλογος στη συνείδηση του οπαδού του Παναθηναϊκού. Είναι ανεπίτρεπτο σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές να βγαίνουν στη φόρα «εμφύλιοι» πόλεμοι και προσωπικές στρατηγικές.

Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. Το όποιο σχέδιο σωτηρίας, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Με αίσθημα ευθύνης αν ο κόσμος ανταποκριθεί, πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι ο όποιος υποψήφιος επενδυτής εμφανιστεί, θα γνωρίζει ότι ο κόσμος συνέβαλε ουσιαστικά και μπήκε μπροστά για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αλλά θα σκεφτεί πολύ να κάνει άστοχες κινήσεις.

Ο περήφανος κόσμος του «τριφυλλιού» θα είναι εκεί για να βοηθήσει με τα διαρκείας και άλλες ενέργειες, αλλά θ΄απαιτεί διαρκώς τρία πράγματα που για εμάς αποτελούν κανόνα. ΕΛΕΓΧΟ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ. Θα επανέλθουμε!

Υ.Γ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι όχημα επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων. Είναι πάνω απ΄ όλους μας ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News