Επίσημα μέχρι το 2018 στον Εξάστερο

Επίσημα μέχρι το 2018 στον Εξάστερο

Ο εκπρόσωπος του Τζέιμς Φελντέιν, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε μέσω twitter την ανανέωση του συμβολαίου του Δομινικανού γκαρντ με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ήταν γνωστό, πλέον και επίσημο (από την πλευρά του ατζέντη του παίκτη). Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέιμς Φελντέιν με τον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι του 2018! 

[ads2]

«Δύο ακόμη χρόνια με τα πράσινα κάτω από την Ακρόπολη» έγραψε ο Σέρβος για τη νέα συμφωνία του τριφυλλιού με τον Δομινικανό γκαρντ, ο οποίος απόλυτα δίκαια (με τις εμφανίσεις του) κατάφερε να «κερδίσει» τους πάντες στο πράσινο στρατόπεδο. 

Το deal προβλέπει και γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του, οι οποίες από τις 175.000 ευρώ θα φτάσουν τις 400.000 ετησίως, με τους πράσινους να βάζουν πρόωρα… τέλος στις ορέξεις πιθανώς «μνηστήρων» για τον παίκτη. 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News