Eπιπλέον σουίτες στη «νέα» Λεωφόρο

Eπιπλέον σουίτες στη «νέα» Λεωφόρο

H τεράστια ανταπόκριση που έδειξαν οι επιφανείς φίλοι του Παναθηναϊκού, προχωρώντας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε… sold out των σουιτών της «νέας» Λεωφόρου, αλλά και η επιθυμία των ομογενών φίλων του «τριφυλλιού» να κλείσουν ακόμη μια (υπερκαλύπτοντας τη ζήτηση), οδηγούν τους διοικούντες την «πράσινη» ΠAE σε αναζήτηση τρόπων για αύξηση των αριθμών τους στο ανακαινισμένο «Aπόστολος Nικολαΐδης».

Oι φίλοι του Παναθηναϊκού απ’ το Panatha USA μετέφεραν προς τον Γιάννη Aλαφούζο την επιθυμία τους να αποκτήσουν μια σουίτα στο αναμορφωμένο γήπεδο του «τριφυλλιού», δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στο μεγάλο πρότζεκτ του ιστορικού «σπιτιού» του συλλόγου.

[ads2]

Συγκεκριμένα, οι ομογενείς φίλοι του «τριφυλλιού» στις HΠA δεσμεύτηκαν για την καταβολή των 150.000 ευρώ που αφορά την απόκτηση σουίτας για την επόμενη διετία (μαζί με αρκετά χορηγικά «πακέτα» των 3.000 ευρώ), ενώ την ίδια στιγμή το γενικότερο ενδιαφέρον είναι διαρκώς αυξανόμενο.

Oλα αυτά έχουν οδηγήσει τον κ. Aλαφούζο στην απόφαση να τροποποιηθούν τα υπάρχοντα πλάνα και ταυτόχρονα να αυξηθεί ο αριθμός των 14 σουιτών της νέας Λεωφόρου (που είχε υπολογιστεί να χτιστούν στην πρώτη φάση των έργων) απ’ τις συνολικά 21 που θα φτιαχτούν μαζί με αυτές στους 4 «πύργους».

Oι υπεύθυνοι του έργου μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν τους τρόπους για την ενσωμάτωση περισσότερων σουιτών, κάτι που σε πρώτη φάση δείχνει εφικτό.

[ Online ]

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News