Επιμένει για Ουαρντά ο Στραματσόνι

Επιμένει για Ουαρντά ο Στραματσόνι

Στο παιχνίδι της 4ης Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (4-2), ο Αντρέα Στραματσόνι είχε πλέξει το εγκώμιο τόσο του Λούκας Βιγιαφάνιες όσο και του Αμρ Ουαρντά, έστω και εάν καλά καλά δεν τους ήξερε με τα ονόματά τους, αλλά με τα… νούμερα που είχαν στη φανέλα τους.

Ο Αργεντινός λίγες ημέρες αργότερα ντύθηκε στα πράσινα, σε μια υπέρβαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αφού πληρώνοντας τους… πάντες (τους Αγρινιώτες, την πρώην του ομάδα, τους μάνατζερ), τον έβαλε στη μηχανή του, με το κοστολόγιο ν’ αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

[ads2]

Σε ότι αφορά τον έτερο που είχε πλέξει το εγκώμιο, ο Στραματσόνι, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός παραμένει στο δυναμικό των «καναρινιών» έχοντας συμβόλαιο μέχρι το μακρινό 2018!

Με δεδομένη την εκτίμηση του Ιταλού τεχνικού, αλλά και τη διάθεση του 39χρονου προπονητή να δώσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο κρούσης στον Παναιτωλικό για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων (Σαμπντόρια), κάνοντας λόγο για ποσά που άγγιζαν τις 800.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι το όνομα του Αιγύπτιου θα παίξει και για τους «ισχυρούς» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι να είναι έτοιμος να προσεγγίσει τους Αγρινιώτες.

O Ουαρντά γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1993 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αλ Αχλί, ενώ μετράει 3 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News