Επιμένει ο ατζέντης του Στόικοβιτς για Παναθηναϊκό

Επιμένει ο ατζέντης του Στόικοβιτς για Παναθηναϊκό

Αν και απορρίφθηκε ήδη μια φορά ο Αράντιελ Στόικοβιτς για το δεξί άκρο της άμυνας, ο ατζέντης του επανήλθε ένα χρόνο και κάτι παραπάνω μετά… για να υπενθυμίσει το όνομα του πελάτη του στον Παναθηναϊκό.

Το newspao.gr σας είχε ρεπορτάζ τον Μάρτιο του 2020 για τον υποψήφιο δεξιό μπακ Στόικοβιτς, που θα έπαιρνε τη θέση του Ματίας Γιόχανσον το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς (τότε, υπήρχε οικονομικό χάσμα με τον Σουηδό).

Τελικά, όμως, ο Τσάβι Ρόκα απέρριψε την περίπτωση του 26χρονου Σέρβου και κατέληξε σε εκείνη, του Φακούντο Σάντσες (και μετέπειτα του Αντονίτο).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο μάνατζερ του Στόικοβιτς έκανε ξανά την εμφάνισή του στα πράσινα δρώμενα και πρότεινε εκ νέου τον πελάτη του στο Τριφύλλι, ποντάροντας ότι η στάση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα αλλάξει με την έλευση του Γιοβάνοβιτς.

Αν το δει κανείς από τους αριθμούς και μόνο, θα καταλάβει πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έκανε λάθος. Ο Σάντσες ολοκλήρωσε τη σεζόν με μόλις μία ασίστ (και αρκετά λάθη στα αμυντικά του καθήκοντα), ενώ ο Στόικοβιτς στη Βοϊβοντίνα είχε μια γεμάτη σεζόν με 36 εμφανίσεις, 2 γκολ και 4 ασίστ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News