«Επικοινωνία Γιαννακόπουλου-Διαμαντίδη για προεδρία της ΚΑΕ»

ΕΠΟΣ! Ο Διαμαντίδης με μουστάκι και προκαλεί Μπουρούση! (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρότεινε στον Δημήτρη Διαμαντίδη να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ, εφόσον αποτελέσει παρελθόν ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Σοκ προκάλεσε η είδηση με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν θα μακροημερεύσει σαν αποκλειστικός υπεύθυνος του management της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Η αλήθεια πίσω από το «ενδιαφέρον» για Μεγιάδο

Από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Από την άλλη πλευρά, αποδείχθηκε – σε πρώτο χρόνο με την περίπτωση του Φραγκίσκου Αλβέρτη – πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λειτουργεί πλέον παρασκηνιακά και συμμετέχει στα κοινά των «πρασίνων».

Με αφορμή τα γενέθλια του «DPG» ο Δημήτρης Διαμαντίδης τηλεφώνησε στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού για να του ευχηθεί. Πάνω στην κουβέντα τέθηκε σοβαρά επί τάπητος η προοπτική ο «3D» να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες της Nova.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, διότι αποτελεί ερωτηματικό, αν θα αποδεχτεί μια τέτοια πρόταση για την εκρηκτική θέση του προέδρου ένας άνθρωπος τόσο φιλήσυχος όσο ο Διαμαντίδης.


Eλέγξτε επίσης

Ψάχνει την υπέρβαση με Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

«Λαπροβίτολα: Δεν έχει παραιτηθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως παρακολουθεί ακόμη τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα. Διαβάζονται περισσότερο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.