ΕΠΙΚΟ! Ο Παπουτσέλης ήταν πιο γρήγορος από τον Μπολτ!

ΕΠΙΚΟ! Ο Παπουτσέλης ήταν πιο γρήγορος από τον Μπολτ!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Παπουτσέλης στην εφημερίδα «Γαύρος», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόσταση που είχε από τη φάση της ανατροπής του Ίβιτς απ΄τον Καλιτζάκη εκτός περιοχής!

Ο διαιτητής από τη Λέσβο, θέλοντας να δικαιολογήσει την απόφασή του, είπε: «Εγώ ήμουν γύρω στα τριάντα πέντε μέτρα πίσω, γιατί επρόκειτο για πολύ γρήγορη αντεπίθεση του Ολυμπιακού και μια μαλακία του Καλιτζάκη, που μπερδεύτηκε με τον Ουζουνίδη, μπήκε στη μέση ο Ίβιτς, τους πήρε την μπάλα και τη στιγμή που έμπαινε τον ανέτρεψαν. Δεν μπορούσα να δω ξεκάθαρα αν η ανατροπή έγινε εκτός ή μέσα στην περιοχή».

[ads2]

Όπως φαίνεται και στο «παγωμένο» πλάνο ο Παπουτσέλης την ώρα της ανατροπής είναι σε απόσταση 10-15 μέτρων έξω από την περιοχή, άρα κάλυψε περίπου 20-25 μέτρα σε λιγότερο από… 1 με 2 δευτερόλεπτα! Όσο χρόνο πήρε για να ανατρέψει ο Καλιτζάκης τον Ίβιτς!

Δηλαδή σε χρόνο που θα ζήλευε και ο Γιουσέιν Μπολτ!

Σε ότι αφορά τη… μαλακία, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος (έστω και με 20 χρόνια καθυστέρηση), την έκανε η αφεντομουτσουνάρα του και όχι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού.

papoutselis1

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News