ΕΠΙΚΟ - O Grande Kotsolis και ο... Μπάμπης Ιμπάρμπο!

ΕΠΙΚΟ - O Grande Kotsolis και ο... Μπάμπης Ιμπάρμπο!

Δεν άργησαν να “κολλήσουν” παρατσούκλι στον Βίκτορ Ιμπάρμπο οι συμπαίκτες του. Ο Κολομβιανός ακούει τελευταία και στο … Μπάμπης, καθώς έτσι τον αποκαλούν “χαϊδευτικά” αρκετοί ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Εντυπωσιακή απόδοση είχε ο Στέφανος Κοτσόλης στο μίνι- τουρνουά που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Τέχελεν.

[ads2]

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε αρκετές δύσκολες επεμβάσεις, ενώ μετά από μια διπλή απόκρουση, γνώρισε την …αποθέωση από τον Ομάρ Ντανέσι. “Grande Kotsolis, Grande, Grande” φώναζε …εκστασιασμένος ο Ιταλός τεχνικός και συνεχάρη τον …συμπαίκτη του στο τουρνουά.

Ο Στραματσόνι …επιστράτευσε και τον συνεργάτη του, Ομάρ Ντανέσι για να συμπληρωθούν οι ομάδες του τουρνουά. Ο 45χρονος είχε το ρόλο το παίκτη- προπονητή, αφού κατά τη διάρκεια των παιχνιδών συμβούλευε τους …συμπαίκτες του για όσα πρέπει να κάνουν, ενώ έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Κάτι που διαπιστώσαμε και από …πρώτο χέρι στο “ντέρμπι” δημοσιογράφων-τεχνικού τιμ Παναθηναϊκού.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News