Επικοινωνία Αλαφούζου-Βαρδινογιάννη για Παιανία

Επικοινωνία Αλαφούζου-Βαρδινογιάννη για Παιανία

Στην Παιανία θα επιστρέψουν το προσεχές χρονικό διάστημα, οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης.

Συγκεκριμένα, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιάννης Σαμαράς ενημέρωσαν τον Γιάννη Αλαφούζο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» στο Κορωπί και λήφθηκε η απόφαση επιστροφής των ακαδημιών στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, μέχρι να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα στο Κορωπί.

[ads2]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, στον οποίο μετέφερε το σχετικό αίτημα. Η μετακόμιση θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες, καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνει η απαραίτητη συντήρηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, κυρίως στα γήπεδα και στο ξενώνα, που θα φιλοξενήσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Υπολογίζεται πως η ακαδημία των «πράσινων» θα μετακομίσει στην Παιανία τον ερχόμενο Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News