Η ΕΠΙΚΗ αντίδραση Πεδουλάκη μετά το τρίποντο! (VID)

Μπορεί το σοκ να ήταν μεγάλο για τον τεχνικού του Τριφυλλιού, ωστόσο το τρίποντο του Σπανούλη δεν τον επηρέασε και δείτε τι πήγε και έκανε λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης απέδειξε πόσο μεγάλος προπονητής και χαρακτήρας είναι όταν στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον δεύτερο χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό, δε θέλησε να δώσει συνέχεια στην κουβέντα που είχε ανοίξει για το αν ήταν βήματα του Βασίλη Σπανούλη στην τελευταία φάση.

[ads2]

Ωστόσο, ο κόουτς του Παναθηναϊκού έκανε κάτι ανάλογο και στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τρίποντο του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Αν και το σοκ της στιγμής ήταν σίγουρα πολύ μεγάλο για τον Έλληνα προπονητή, έδειξε απόλυτα ψύχραιμος και αμέσως έφυγε σφαίρα στον Νικ Καλάθη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης σκέφτηκε ταχύτατα ότι έπρεπε να παρηγορήσει τον Έλληνα γκαρντ, καθώς ήταν αυτός που είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του V-Span στην τελευταία φάση.

Η κάμερα έπιασε το τρομερό στιγμιότυπο που ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει πιάσει τον Νικ Καλάθη σχεδόν αγκαλιά για τον ενθαρρύνει. Προφανώς του έλεγε πως δεν έφερε ευθύνη για το έτσι κι αλλιώς απίστευτο τρίποντο του αντιπάλου του και πως αυτός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του.

Είναι φοβερό ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε την ψυχραιμία εκείνη τη στιγμή να σκεφτεί ότι πρέπει να ντοπάρει τον παίκτη του, καθώς γνωρίζει ότι τίποτα δεν τελείωσε και πως υπάρχει ακόμα δύσκολη συνέχεια στη σειρά των τελικών.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 6.34”…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News