Με επική ανατροπή κατάπιε τον οσφπ ο Παναθηναϊκός - Αστειότητες από τον προπονητή του οσφπ

Με επική ανατροπή κατάπιε τον οσφπ ο Παναθηναϊκός - Αστειότητες από τον προπονητή του οσφπ

Μεγάλη νίκη για την Κ15 του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι νίκησαν με 4-3 στο Ρέντη τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπαικός προηγήθηκε στο 10′ με τον Σταμούλη, ωστόσο οι πράσινοι ισοφάρισαν με τον Φρόκου στο 14′. Το 1-2 έκανε στο 29′ ο Τόρρας, με τον οσφπ να ισοφαρίζει στο 47′ σε 2-2 και να κάνει το 3-2 στο 60′.

Οι πράσινοι… απάντησαν γρήγορα! Ισοφάρισαν στο 61′ με τον Τζαβίδα και ο ίδιος παίκτης σκόραρε και χάρισε τη σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στους 33 πόντους, με τον Ολυμπιακό να μένει στους 28.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο προπονητής του Ολυμπαικού, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος αναλώθηκε σε αστειότητες και γκρίνια για τη… διαιτησία.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης, Κατσογιάννης, Γίγινης, Λιάτσος, Κίτσος (49′ Συρμής), Λιοφάγος, Σταμούλης, Τσιουρής (58′ Παπανικόπουλος), Ντόη

ΠΑΟ: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος (51′ Δημοσθενιάδης), Παυλάκης, Καρνέσης, Ζούγρας, Φρόκου, Κρυπαράκος (80’+ Μακροδημήτρης-Νο.16), Κωστόπουλος (64′ Γωγουβίτης), Τζαβίδας (77′ Μακροδημήτρης-Νο.18), Τόρρα, Τσοντάκης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News