Έπιασε τόπο το… bullying του Παππά στον Αντετοκούνμπο! (pic)

Η πρώτη προπόνηση του Αντετοκούνμπο στα πράσινα! (pics)

Ο Νίκος Παππάς έλαβε δώρο από το Άλεξ Αντετοκούνμπο τα νέα παπούτσια με την υπογραφή του αδερφού του Γιάννη και αποθέωσε τον μικρότερο της οικογένειας, ο οποίος και συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Μετά την περιβόητη ιστορία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη συνύπαρξή του στον Παναθηναϊκό για μία διετία, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Νίκος Παππάς φαίνεται ότι… περιέλαβε και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Ο μικρός αδερφός του MVP του NBA έκανε προετοιμασία με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο πλευρό του έμπειρου γκαρντ, ο οποίος και φαίνεται ότι τον «πίεσε» για ένα ζευγάρι από τα νέα παπούτσια Nike Zoom Freak που φέρουν την υπογραφή του Greek Freak.

Σε ένα story που ανέβασε στο instagram, ο Παππάς έδειξε ότι έλαβε τελικά το δώρο του από τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, τον οποίο και αποθέωσε για το γεγονός, ενώ αστειεύτηκε στο τέλος ότι «το bullying έπιασε τόπο».

Εικόνα από την ανάρτηση του Παππά

Έπιασε τόπο το… bullying του Παππά στον Αντετοκούνμπο! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News