Επιασαν τόπο οι «φωνές» για το δίδυμο στο κέντρο

Επιασαν τόπο οι «φωνές» για το δίδυμο στο κέντρο

Το καλύτερό του παιχνίδι έκανε την Κυριακή με την πράσινη φανέλα ο Ρούμπεν Πέρεθ, λιτός και απέριττος στις κινήσεις του ήταν πάντα εκεί που έπρεπε παίζοντας ρόλο …σκούπας μπροστά από τα μπακ, έχοντας να επιδείξει καλύτερη συνεργασία με τον ταχυδυναμικό Αλεξανδρόπουλο σε σχέση με τον Μαουρίσιο.

Ο Σωτήρης δεν γίνεται να λείπει από καμία εντεκάδα και κανένα σχηματισμό αυτού του Παναθηναϊκού (άσχετα που το ρόστερ φωνάζει πως χρειάζεται έναν ακόμη σύγχρονο χαφ).

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα επιδιώξει να αποδώσει κυριαρχικό ποδόσφαιρο φέτος, έχει δυνατότητες και καλούς παίκτες.

Με το χρόνο μπορεί πράγματι να παρουσιάσει μια σταθερά καλή εικόνα μεσοεπιθετικά που να γεμίζει τους φίλους της και να τους κάνει να περιμένουν ανυπόμονα το επόμενο παιχνίδι.

Τα κλειδιά είναι να βρει ο κόουτς λύσεις σε κλειστές άμυνες και ίσως ακόμη περισσότερο η αμυντική λειτουργία, ειδικά το κέντρο άμυνας που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, άρα πρέπει να το θωρακίσεις με μέσους που ξέρουν να καλύπτουν χώρους και να βγάζουν κλεψίματα, τρεξίματα και τάκλιν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News