Έπαιξε 50-50 τον οσφπ και... κάηκε!

Έπαιξε 50-50 τον οσφπ και... κάηκε!

Την ώρα που στην Ελλάδα ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίζεται να διευθύνει αγώνες της Α’ ΕΠΣ Αθηνών, η UEFA τον επιλέγει να διευθύνει αγώνα για τα προκριματικά του Euro Ελπίδων.

Φαίνεται πως στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχουν διαφορετική γνώμη για τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, από αυτήν που έχουν στην ΚΕΔ.

[ads2]

Ο διεθνής ρέφερι που την προηγούμενη εβδομάδα είχε οριστεί να σφυρίξει τον αγώνα ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης – Πεύκη για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, επιλέχθηκε να διευθύνει μία από τις σημαντικότερες κόντρες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ελπίδων, αυτήν της Ρωσίας με την πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Γερμανία (29/3).

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο πως στην Ευρώπη ο Καλογερόπουλος υπολογίζεται και με το παραπάνω, την στιγμή που στην Ελλάδα τιμωρείται επειδή στον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός σφύριξε ό,τι είδε. Υπενθυμίζεται πως ο Αθηναίος ρέφερι τον περασμένο Δεκέμβρη προβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία και αυτή την στιγμή θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές στην Ευρώπη.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News