Επεξεργάζεται τον αντι-Όγκαστ ο Κάτας - Ξεχωρίζουν έξι παίκτες

Επεξεργάζεται τον αντι-Όγκαστ ο Κάτας - Ξεχωρίζουν έξι παίκτες

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για σέντερ ενόψει της επόμενης σεζόν, διότι ο Ζακ Όγκουστ απέτυχε για δεύτερη φορά στην καριέρα του να αποδείξει την αξία του στο Τριφύλλι.

Ο Όντεντ Κάτας και οι συνεργάτες του «δουλεύουν» στη μεταγραφή ξένου σέντερ στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση πίσω από τον Παπαγιάννη και γι’αυτό, αγωνίζεται ως «5» κατά ανάγκην ο εξαιρετικός Ντίνος Μήτογλου.

Βάσει των όσων προκύπτουν από τον Ισραηλινό τεχνικό, στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχωρίσει έξι περιπτώσεις σέντερ και πάνω σε αυτές, θα αφοσιωθούν με τη λήξη των τελικών του πρωταθλήματος. Θέλουν έναν παίκτη που να έχει συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα και να κάνει τα βασικά, όσο θα ξεκουράζεται στον πάγκο ο «Big Papa».

Δύο ονόματα που «συνδέθηκαν» με το Τριφύλλι είναι οι Νέμπο και Τζαϊτέ. Συνεπώς, υπάρχουν ακόμα, άλλοι τέσσερις υποψήφιοι για τη θέση του αναπληρωματικού σέντερ.

Αναφορικά με τα δύο ονόματα, ο Νέμπο σκοράρει στην καριέρα του κατά μέσο όρο 13,6 πόντους, ενώ ο Τζαϊτέ 16,1 πόντους στο τούρκικο πρωτάθλημα με την Γκαζιάντεπ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News