Επέστρεψε στο Final Four ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψε στο Final Four ο Παναθηναϊκός

Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού πέτυχε μεγάλη νίκη με 9-8 κόντρα στο Περιστέρι και πέρασε πανηγυρικά στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας με τον Άντζιτς να πετυχαίνει 7 γκολ!

Το «τριφύλλι», επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο στο πόλο και το δείχνει συνεχώς και ο Σύλλογος κατάφερε και λύγισε το Περιστέρι στο κολυμβητήριο στο Γουδή και πανηγύρισε την πρόκριση στο φάιναλ φορ κυπέλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άντζιτς που πέτυχε τα 7 από τα 9 γκολ και οδήγησε τους «πράσινους» στην πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε φάιναλ φορ κυπέλλου μετά το 2016 και αναμφίβολα η παρουσία του εκεί αποτελεί επιτυχία και σίγουρα στο μέλλον θέλει να κοιτάει ακόμα ψηλότερα.

Στον αγωνιστικό τομέα το ματς ήταν ντέρμπι και στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 καθώς ναι μεν είχε καλή αμυντική λειτουργία αλλά είχε δυστοκία.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ισορρόπησε το ματς και με τη λήξη του οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο σκορ 2-2. Για γερά νεύρα ήταν και το τρίτο οκτάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ και τον πίνακα να δείχνει 5-5.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο οι «πράσινοι» κατάφεραν και πέτυχαν τέσσερα τέρματα και πήραν την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση με 9-8.

Παναθηναϊκός (Μάζης):Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ.Σιαμάς, Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 7, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης και Ζερβουδάκης.

Περιστέρι (Λούδης):Σαλτέρης, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουνάκης, Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 4, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Παδάς, Χόλαντ και Μανγκλ.

Σε δήλωση του ο τεχνικός του ΠΑΟ Δημήτρης Μάζης τόνισε στο www.pao1908.com «Σήμερα δώσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα κυπέλλου κόντρα στο Περιστέρι και καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Το ματς πήγε περίπου όπως το περιμέναμε και το είχαμε σχεδιάσει και στο τέλος καταφέραμε να είμαστε εμείς αυτοί που πήραμε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ.

Η άμυνα μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο και σίγουρα πετύχαμε καθοριστικά τέρματα σε κρίσιμα σημεία. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι γιατί επαναφέραμε την ομάδα πάλι σε φάιναλ φορ κυπέλλου μετά από χρόνια όμως ταυτόχρονα το ξεχνάμε και κοιτάμε ήδη τα επόμενα ματς καθώς μας περιμένουν πολύ δύσκολοι αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί σήμερα παίξανε σαν λιοντάρια και πήραν μια σπουδαία νίκη-πρόκριση».

Τα Final 4 ανδρών και γυναικών φιλοξενούνται στην Πάτρα το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση των αγώνων (ημιτελικών) στα Final 4, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (20/1, 12.00) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News