Επέλεξε αριθμό φανέλας ο Μαντζούκας (pic)

Απίστευτη απόφαση Μαντζούκα πριν έρθει στον Παναθηναϊκό!

Ο Λευτέρης Μαντζούκας, που εδώ και λίγες μέρες είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, πόζαρε με την πράσινη φανέλα.

Η ΚΑΕ ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media, έκανε γνωστό τον αριθμό φανέλας που επέλεξε ο Μαντζούκας, ο οποίος ποζάρει κρατώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο 17χρονος διεθνής φόργουορντ επέλεξε τον αριθμό «72».

Δείτε την ανάρτηση:

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Λευτέρης Μαντζούκας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 2003 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4».

Στις 14 Φεβρουαρίου 2017, σε ηλικία μόλις 14ων ετών, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Προμηθέα Πάτρας στο πρωτάθλημα της Basket League. Συγκεκριμένα, έκανε το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι εναντίον του Πανιώνιου και έτσι έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News