«Επεισόδιο Μακέντα-Κουζνέτσοφ στη διάρκεια του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός»

Άψογη συνεργασία, 0-1 με Μακέντα ο Παναθηναϊκός (vid)

Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Τάσος Νικολογιάννης.

Πιο συγκεκριμένα, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα onsports.gr, αναφέρει ότι υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Μακέντα και του βοηθού του Μπόλονι Σεργκέι Κουζνέτσοφ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Στη διάρκεια του αγώνα και ενώ είχε γίνει αλλαγή κυρίως ο Μακέντα, αλλά και άλλοι συμπαίκτες του, απέξω προέτρεπαν τους συμπαίκτες τους σε κάποιες φάσεις. Ο Ιταλός φορ, μίλαγε στους συμπαίκτες του και τους βοηθούσε, με στόχο να αποφύγουν κάποια λάθη.

Στον βοηθό του Μπόλονι δεν άρεσε αυτό, διότι ακουγόντουσαν φωνές και δεν μπορούσε να έχει την επικοινωνία, που ήθελε με τους παίκτες εντός γηπέδου και φώναξε δυνατά: «Σταματήστε να μιλάτε. Μην μιλάτε άλλο», απευθυνόμενος και στον Μακέντα και τους άλλους παίκτες, που μίλαγαν απέξω στους συμπαίκτες τους.

Ο Ιταλός αντέδρασε απαντώντας αρχικά «τι θες και εσύ τώρα». Και στη συνέχεια κουβέντα στην κουβέντα έγινε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους (ανταλλάχθηκαν διάφορα… γαλλικά), το οποίο σταμάτησε με την παρέμβαση του Σωκράτη Διούδη.

Μετά στα αποδυτήρια δεν υπήρξε συνέχεια, αφού ο Κουζνιέτσοφ μίλησε με τον Μακέντα και τα βρήκαν , αλλά όπως και να έχει αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και πρέπει να βρεθεί λύση , διότι η κατάσταση μοιάζει έκρυθμη ειδικά , όποτε ένας βασικός παίκτης γίνεται αλλαγή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News