«Έπαθε σοκ ο Χατζηγιοβάνης - Έβαλε τα κλάματα μετά την απόφαση του Γιοβάνοβιτς!»

«Έπαθε σοκ ο Χατζηγιοβάνης - Έβαλε τα κλάματα μετά την απόφαση του Γιοβάνοβιτς!»

Βαριά πήρε την απόφαση του Γιοβάνοβιτς να αποκλείσει τον Χατζηγιοβάνη από την 20άδα του τελικού Κυπέλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Αναλυτικά όσα γράφει το sportdog.gr:

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απο τον Παναθηναϊκό και το σόου που έδωσε στους πανηγυρισμούς (το γλεντησε με την ψυχή του στην εξέδρα, στο χορτάρι, στα αποδυτηρια), έκαναν να ξεχαστεί η απόφαση – έκπληξη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, δηλαδή να τον αποκλείσει απο την 20άδα του Τελικού!Ήταν ένα πραγματικό σοκ για τον διεθνή εξτρέμ, ένα μόλις 24ωρό μετά την κλήση του απο τον Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας.




Ο Γιοβάνοβιτς όμως, τον άφησε εκτός 20άδας Τελικού, μια απόφαση που ο Σερβος κόουτς ανακοίνωσε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κι άφησε…στήλη του άλατος τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, λίγο μετά πήγε σε μια άκρη και… εκτονώθηκε, κλαίγοντας! Θα ήταν βλέπετε το τελευταίο παιχνίδι του με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό (είχε ουσιαστικά κλείσει απο την Παρασκευή στην Ανκαραγκουτσού) και το… ονειρευόταν διαφορετικά, εξ ου και το κλάμα του. Αποζημιώθηκε βέβαια στο φινάλε με την κατάκτηση του Κυπέλλου.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News