Έπαθε... Κρουζ Αζούλ η Σλάβια Πράγας - Ζητάει 8 εκατ. ευρώ για τον Λινγκρ!

Έπαθε... Κρουζ Αζούλ η Σλάβια Πράγας - Ζητάει 8 εκατ. ευρώ για τον Λινγκρ!

To sport.cz , το δημοφιλέστερο αθλητικό site της Τσεχίας, αναφέρει πως η Σλάβια Πράγας δεν κινδυνεύει να χάσει τον Λινγκρ, αφού οι απαιτήσεις της φτάνουν στα 8 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν φέρεται διατεθειμένο να επενδύσει ο Παναθηναϊκός για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Κουφά… πράγματα ακούν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού τον Ιανουάριο.

Μετά το «σήριαλ» με τον Αντούνα και τις τρελές απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ , εμφανίστηκε και η Σλάβια Πράγας έτοιμη να «πιεί το αίμα» του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρουν οι Τσέχοι, η Σλάβια αξιώνει τον ποδοσφαιριστή στα 8 εκατ. ευρώ σημειώνοντας πως ακόμα κι αν επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση το Τριφύλλι, εκείνη δεν θα κάνει… εκπτώσεις.

Ακόμα, στο ρεπορτάζ γράφεται πως ο Λινγκρ δεν είναι ο άνθρωπος που θα πιέσει για μια μεταγραφή, όπως έπραξε, για παράδειγμα, ο Αντούνα στο Μεξικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News