Έπαθε και «έμαθε» ο Μπόλονι

Πρώτα ψυχολόγος και μετά προπονητής!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλοντας να τσιγκλήσει τον εγωϊσμό των παικτών της ΑΕΚ τους είπε ότι έχασαν στο ντέρμπι από ένα διαλυμένο αντίπαλο, γεμάτο παιδάκια.

Αυτή και μόνο η ατάκα δίνει περισσότερα credits στους πράσινους προπονητές που δεν κόμπλαραν, ούτε δείλιασαν μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων να δουν στα μάτια δύο ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και φυσικά άκρες παντού στο ΠΑΝΤΑ…παραγοντικό πρωτάθλημά μας.

Η εικόνα των τελευταίων ημερών φανερώνει καθαρά πως ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση την ώρα που οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν αρχίσει να φθείρουν τον ανταγωνισμό.

Είναι φανερό πως η δουλειά του Μπόλονι ανέβασε το τριφύλλι, στο Καραϊσκάκη επισημάναμε τη φανερή βελτίωση στη φυσική κατάσταση των πρασίνων που τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν πλέον στα ίσα το υπόλοιο Big-3 χωρίς κάποιο ειδικό σχέδιο.

Ο Ρουμάνος μπορεί να έχει βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές του, να πήρε το πάνω χέρι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά στον Πειραιά η αλήθεια είναι πως πιάστηκε κορόιδο.

Ο ίδιος φέρθηκε στο πρώτο ημίχρονο σαν να πίστευε πως είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο την ομάδα που μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα απλά μπαίνοντας οι παίκτες του στο γήπεδο και παίζοντας παιχνίδι που δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν (4-4-2) ακόμα κι αν απέναντι έλειπαν ένα σωρό ποδοσφαιριστές.

Στην πράξη αποδείχθηκε πως αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, το πλάνο άλλαξε στο ημίχρονο, τότε ήταν που τους έπνιξες, έχασες φοβερές ευκαιρίες και κράτησες τον μπούσουλα εκείνου του αγώνα για την ΑΕΚ την οποία…έπνιξες. Αν δεν έβγαιναν από το ματς Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες κι αν δεν έριχναν ρυθμό οι πράσινοι ήταν βέβαιο πως ήξεραν καλά το μάθημά τους όχι μόνο να για κερδίσουν τον αγωνα, αλλά να ισοπεδώσουν τον αντίπαλο. Περιμένουμε ανυπόμονα την εικόνα στην Τούμπα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News