Έπαθαν πλάκα οι παίκτες της Σλάβια: Πέρασε... αεροπλάνο εν ώρα αγώνα πάνω από το κεφάλι τους!

Έπαθαν πλάκα οι παίκτες της Σλάβια: Πέρασε... αεροπλάνο εν ώρα αγώνα πάνω από το κεφάλι τους!

Εμπειρία… ζωής αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές της Σλάβια Πράγας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεντ Τζόζεφς.

Το highlight ήταν ένα αεροπλάνο που προσγειώθηκε κοντά στο γήπεδο και πέρασε οριακά πάνω από αυτό προς το φινάλε της συνάντησης!

Ο παίκτης των Τσέχων, Ντέιβιντ Ντουντέρα ανέφερε: «Όλο το γήπεδο παρατήρησε το αεροπλάνο. Ένιωθα κάτι να πλησιάζει προς τα εμένα, γύρισα και είδα ένα αεροπλάνο να χαμηλώνει και να είναι έτοιμο για προσγείωση! (γέλια)».

Φυσικά, το αεροπλάνο αποτέλεσε μόλις ένα από τα πρωτάκουστα για τους δευτεραθλητές Τσεχίας. Στο γήπεδο δεν υπήρχε χρονόμετρο και οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν ιδέα για το γήπεδο και για την ολοκλήρωση του 90λεπτου. «Δεν είχα το νου μου στην ώρα, θα έπαιζα όσο χρειαζόταν», δήλωσε θαρραλέα ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Γίρα Σορ.

Το τεχνητό γρασίδι, επίσης, ήταν κάτι που περίμεναν στη Σλάβια. Αλλού περίμεναν, αλλού πήγαινε η μπάλα. Ευτυχώς για την Πράγα, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Πάντως, ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού κράτησε βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός ενδεκάδας για αυτό το λόγο. Πιθανότατα, θα παίξουν στη ρεβάνς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News