«Επανήλθε» για Αυγενάκη ο Γιαννακόπουλος - Το νέο «καρφί» (pic)

«Επανήλθε» για Αυγενάκη ο Γιαννακόπουλος - Το νέο «καρφί» (pic)

Στο στόχαστρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπαίνει ξανά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος με κάθε -πραξικοπηματικό- τρόπο θέλει να μην διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανάρτησή του «δείχνει» προς τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι σε μια κλειστή αίθουσα θα βρίσκονται πάνω από 300 άτομα, λόγω εξετάσεων των νέων δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αυγενάκης ζητούσε να αναβληθούν οι εκλογές για λόγους… πανδημίας, επειδή 500 άτομα θα βρίσκονται ανοικτό γήπεδο χωρητικότητας… 18.000 θέσεων!

Τέλικα, οι εκλογές πάνε προς αναβολή… υπό τον φόβο επεισοδίων και για «λόγους ασφαλείας», με την υποσημείωση ότι η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το έπος του Γουέμπλεϊ τελικά αναβλήθηκε, η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε την διεξαγωγή των εκλογών και επέβαλλε απαγόρευση κάθε υπαίθριας συνάθροισης την Κυριακή (30/5), από τις 06:00 μέχρι τις 24:00, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λ.Αλεξάνδρας – Π.Κυριακού – Τσόχα – Κόνιαρη.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Επανήλθε» για Αυγενάκη ο Γιαννακόπουλος - Το νέο «καρφί» (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News