Επανέρχεται η βαθύπλουτη - πλέον - Νιούκαστλ για Βλαχοδήμο

Απίθανο «τακουνάκι» του Γκνάμπρι, στα δίχτυα του Βλαχοδήμου! (vid)

Η βαθύπλουτη -και σε κρίση Νιουκάστλ- έκανε κρούση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα.

Η Νιουκάστλ παραπαίει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Με 7 βαθμούς σε συνολικά 14 αγώνες, φιγουράρει μόνη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Μπέρνλι (9), Νόριτς (10), Γουότφορντ (13) και αναζητά τρόπο να γυρίσει το χαρτί και σε πρώτη φάση να κερδίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ και για τη νέα σεζόν. Και για να το πετύχει αυτό, οι νέοι της ιδιοκτήτες, η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, αναμένεται να γεμίσουν την αγορά… πετροδόλαρα, με σκοπό να αποκτήσουν τους καλύτερους δυνατούς ποδοσφαιριστές, για να κάνουν θόρυβο, αλλά και να ανεβάσουν την ποιότητα.

Σύμφωνα απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, η Αμάντα Στέιβλι, «σιδηρά κυρία» της αγγλικής ομάδας, γενική διευθύντρια του συλλόγου και κυρίως το πρόσωπο που ολοκλήρωσε το τρομερό deal της αγοραπωλησίας με τους Σαουδάραβες, είχε επαφή με τους εκπροσώπους της Μπενφίκα για το μέλλον Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ζητώντας ενημέρωση για την κατάσταση του Ελληνα τερματοφύλακα, αλλά και για τις απαιτήσεις των «Αετών της Λισσαβόνας» για την παραχώρησή του.

Η Νιουκάστλ αναζητά έναν τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου για να «δέσει» την άμυνά της και ο 27χρονος γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδος θεωρείται εξαιρετικό προφίλ, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 21 συμμετοχές και τρομερές εμφανίσεις με τη φανέλα των Αετών. Οι οποίοι έχουν θέσει την τιμή του παίκτη τους στα 20.000.000 €. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει τους Αγγλους.

Πηγή : to10.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News