Επαναπροσέγγιση Ανουάρ στον Παναθηναϊκό

ΑΠΟΕΛ και Βαγιαδολίδ... δυσκολεύουν τη ζωή του Παναθηναϊκού

Μετά από αρκετό διάστημα, ο μάνατζερ του Ανουάρ «χτύπησε» ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού για να μάθει τις διαθέσεις του συλλόγου, αναφορικά με το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας των δύο πλευρών και επιστροφής του Μαροκινού στο Τριφύλλι.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο ατζέντης του Ανουάρ (εκπροσωπείται από τη JV Sports – όπως και ο Μαρκ Φερνέντεθ του Αστέρα) ήρθε ξανά σε επαφή με τον Παναθηναϊκό για να δει πως βλέπει το Τριφύλλι το σενάριο να ντύσει ξανά τον Μαροκινό στα πράσινα.

Ο πελάτης του θα γυρίσει ξανά στη Βαγιαδολίδ στις 30 Ιουνίου από το ΑΠΟΕΛ και εκείνος έχει πιάσει από… νωρίς δουλειά για την επόμενη ομάδα. Οι Ισπανοί δεν δείχνουν να τον υπολογίζουν και έτσι, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει τις κινήσεις του (βέβαια, «αγκάθι» αποτελούσε πάντοτε η υποχρεωτική ή μη, αλλά υψηλή οψιόν αγοράς που επιβάλλουν στη Βαγιαδολίδ).

Ο Ανουάρ δεν τα πήγε άσχημα στον Παναθηναϊκό, αλλά εκείνη την περίοδο, ο Γιώργος Δώνης δεν του είχε δώσει τα απαραίτητα αγωνιστικά λεπτά για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Στην Κύπρο ο Μαροκινός έκανε 16 συμμετοχές, δίχως να βρει κάποιο τέρμα (είναι κλασσικό εξάρι, εξάλλου, – και στον Παναθηναϊκό είχε μόλις ένα κερδισμένο πέναλτι σε ένα εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News