Έπαιξε για Παναθηναϊκό, υπέγραψε στη Τραμπζονσπόρ

Έπαιξε για Παναθηναϊκό, υπέγραψε στη Τραμπζονσπόρ

Η… μετάγγιση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ενός ποιοτικού αμυντικού μέσου που θα κάνει τη διαφορά στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες των «πρασίνων» απ΄το παζάρι του καλοκαιριού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περνάει από…κόσκινο πολλές περιπτώσεις παικτών και συγχρόνως εξετάζονται (με… μετρημένες διαρροές προς τα έξω) για κάθε ένα εξ αυτών ξεχωριστά κι αναλυτικά, όλα τα δεδομένα που αφορούν την προοπτική της μεταγραφής στο «τριφύλλι».

Για έναν από εκείνους τους παίκτες που το βιογραφικό τους κυκλοφόρησε στα ενδότερα του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι χωρίς ωστόσο να περάσει το κλαμπ στο…παρασύνθημα, να τον φέρει στην Ελλάδα και να τον ντύσει στα «πράσινα», αξίζει να γίνει μια ξεχωριστή μνεία.

Μπορεί ο Μάρεκ Χάμσικ (περί ου ο λόγος) να υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα, ωστόσο το διάστημα που…αλώνιζε ελεύθερος στην αγορά και ψαχνόταν για νέο κλαμπ, τέθηκε υπόψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Fantasy Player Bets: head-to-head fantasy μονομαχίες παικτών -και όχι μόνο- σε όλο το Ευrο μόνο στη Stoiximan!

Φυσικά ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν focus στον αρχηγό της Εθνικής Σλοβακίας (127 συμμετοχές – 26 γκολ) που εκείνη την περίοδο είχε μείνει ελεύθερος από την Γκέτεμποργκ.

Παρεμπιπτόντως, ο 33χρονος μέσος διαθέτει μακρά θητεία στη Νάπολι αγωνιζόμενος με την ιταλική ομάδα από το 2007 μέχρι το 2019 κι έχοντας συνολικά με τους «παρτενοπέι» 409 συμμετοχές, 100 γκολ και 70 ασίστ.

Ακολούθως αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στην Κίνα με την Ντάλιαν. Από τον περασμένο Μάρτιο έπαιζε στην Γκέτεμποργκ την οποία επέλεξε προκειμένου να έχει παιχνίδια στα πόδια του εν όψει της συμμετοχής του στο Euro 2020.

Στον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του μελέτησαν όλα τα δεδομένα για την περίπτωση του πολύπειρου Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως να περάσουν σε επίπεδο επίσημων συζητήσεων και να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Για την ιστορία, ο Χάμσικ έστριψε συν τω χρόνω το τιμόνι προς την Τουρκία και υπέγραψε στην Τραμπζονσπόρ για δύο χρόνιαμ με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, συν ένα γερό πριμ υπογραφής και αρκετά μπόνους στο συμβόλαιό του.

Πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News