«Επαφή Ρικέλμε με Μπλάνκο για να τον πάρει στη Μπόκα»

Παναθηναϊκός: Προς ανατροπή με Μπλάνκο - Κι άλλος παίκτης στο προσκήνιο!

O ισχυρός άνδρας της Μπόκα, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, είχε επικοινωνία με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο για την προοπτική να υπογράψει στην Μπόκα, όπως μεταδίδουν στην Αργεντινή.

Το μέλλον του Ντομίνγκο Μπλάνκο παραμένει ανοιχτό, ο παίκτης συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι  οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή εξακολουθούν να αξιώνουν πριμ υπογραφής ύψους 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε είχε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και την πλευρά του, ώστε να συζητήσουν την προοπτική να υπογράψει ο Μπλάνκο στην ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Από την πρώτη στιγμή ήταν δεδομένο πως η υπόθεση του διεθνή άσσου ήταν δύσκολη για το Τριφύλλι που το τελευταίο διάστημα έχει στρέψει το βλέμμα του και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News