Επαφή Παναθηναϊκού - Πρίφτη για την επόμενη μέρα!

Επαφή Παναθηναϊκού - Πρίφτη για την επόμενη μέρα!

O Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή για τη σεζόν 2020-21, με τον Γιώργο Βόβορα να φαντάζει ως φαβορί, χωρίς ωστόσο να παίζει μόνος του!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, άνθρωποι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουν πραγματοποιήσει επαφές διερευνητικού επιπέδου με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 51χρονος τεχνικός αυτή τη στιγμή είναι στην ΟΥΙΝΚΣ Καζάν και έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό το 2014, πριν πάει στον Άρη.

Οι “πράσινοι” ρώτησαν να μάθουν για τις προθέσεις του Έλληνα προπονητή για την επόμενη σεζόν, καθώς επίσης και για το αν θα τον ενδιέφερε να συζητήσει για πιθανή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται, δηλαδή, για μία διερευνητικού επιπέδου -για την ώρα- συζήτηση και τίποτα παραπάνω, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρώην προπονητής της Καβάλας κερδίζει πόντους για να αντικαταστήσει τον Πιτινό, αν και -για την ώρα- πρώτο φαβορί θεωρείται ο Βόβορας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News