Μάτα: Το δεκάρι που μπορεί να «αλλάξει» τον Παναθηναϊκό! (vids)

Μάτα: Το δεκάρι που μπορεί να «αλλάξει» τον Παναθηναϊκό! (vids)

Η μεταγραφή της χρονιάς, θα μπορούσε να αλλάξει τον Παναθηναϊκό! Μιλάμε για την περίπτωση του Χουάν Μάτα.

Μετά από μια 8ετή πορεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος (από την 1η Ιουλίου και τυπικά) και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι 34 χρονών πλέον και το market value ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.




Με τον παίκτη έχει υπάρξει διερευνητική επαφή και το Τριφύλλι ενημερώθηκε πως ο Μάτα ψάχνει κάτι σε Αγγλία ή Ισπανία. Αν δεν βρει αυτό που ψάχνει, τότε, είναι ανοικτός να καθίσει να συζητήσει με το Τριφύλλι. Από μεριάς πρασίνων, θα κρατήσουν μια στάση αναμονής, μήπως γίνει η υπέρβαση, αλλά δεν θα περιμένουν και πολύ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός συλλέγει πληροφορίες για τον Περέιρα (διαβάστε πρώτοι στο Newspao) , έχει κάνει προεργασία για Τόρες, ενώ άλλη μια περίπτωση επιτελικού μέσου είναι σε προχωρημένο στάδιο.




Στην καριέρα του ο Μάτα έχει κατακτήσει 1 Champions League και 1 Europa League με την Τσέλσι, ενώ στο Μάντσεστερ πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ένα ακόμα Europa League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News